Kuomboka network

English version

Nieuws

Ulvenhout 2011 gaat door: van 11 t/m 13 maart 2011 -> Boardwalk 2011

oktober 2010: Niets dan Ellende komt binnenkort met opnames uit de WoodSound studio van René Hoefnagels. Het Live-optreden in café vanOuds te Delft op 3 oktober 2010 is ook door WoodSounds vastgelegd en in MP3-format te beluisteren en/of te downloaden op de speciale Niets dan Ellende pagina. Binnenkort op Youtube video-opnames die Eva Kröse van dit optreden heeft gemaakt. Kijk ook op www.nietsdanellende.nl

september 2010: Les Kingo Star was weer op toer in Frankrijk. Op 4 augustus 2010 speelden zij in Ste Marie met The Young Souls (jongeren uit de Kuomboka school) in het voorprogramma. Op 6 augustus in Châtillon en Bazois. Zie ook: speciale site. Live-opnames zijn te beluisteren en/of te downloaden op music. Foto's volgen binnenkort op photo.

Ulvenhout 2010 (12-14 februari) stond in het teken van de Frankrijk-toer (zie hierboven). Zie ook: Ulvenhout-pagina.

3 mei 2008: al enige tijd is Kuomboka network ook op Hyves te vinden: kuomboka.hyves - Mbungo Hyves - Kingo Hyves


Kuomboka

De stichting Kuomboka ondersteunt sinds 1986 verschillende muzikale activiteiten in Nederland. In 1983 is de basis hiervoor gelegd in Delft. Een aantal muzikanten is Afrikaanse muziek gaan spelen met de Zambiaanse zangeres Alice Wamulume onder de naam Kuomboka. Deze band is gestopt in 1987.

In 1989 is een door aantal muzikanten uit Kuomboka een nieuwe band gestart onder de naam Les Kingo Star. Deze succesvolle amateurband speelde swingende Afrikaanse en Zuid-Amerikaanse muziek. Les Kingo Star eindigde in 1999. In de zomer van 2005 gaf Les Kingo Star in Frankrijk twee reunie optredens met de originele bezetting. De volgende reunie is gepland op 4 augustus 2010.

De leden van het Kuomboka muzikale netwerk startten vanaf 1999 verschillende projecten in Delft and Amsterdam zoals; Ohio, Music for millions, OK Bungo, Go West en de Nederlandstalige band met leedmuziek: Niets dan Ellende. Verschillende muzikanten spelen in verschillende bands samen waarmee het Kuomboka Network is ontstaan.

Deze site dient zowel als portaal naar de verschillende sites van de leden van het netwerk als een informatiebron van eerdere, huidige en toekomstige muzikale activiteiten.

Momenteel (2010) zijn de volgende muzikale activiteiten van de leden van het Kuomboka Network bekend: